Hoe haal je het meeste uit je emotie

 

 

 

Ieder van ons heeft inmiddels wel eens de al te gebruikelijke methode uitgeprobeerd om met de maten of met de boekenclub te gaan lunchen. Het maakt niet uit wat je doet, maar zeker een lekkere maaltijd met vrienden en familie is een alternatief om achter het bureau vandaan te komen.

Een van de voor de hand liggende Peg Perego kinderstoelen doet echter iets anders en leert de functionaliteit van de hele mens. Met de gloednieuwe Emotion 3D Human Touch kinderstoel, nu verkrijgbaar bij enkele retailers, kunt u indruk maken op uw familie, vrienden of collega's door samen met u een maaltijd voor hen te bereiden.

De door Humanscale ontworpen Emotion 3D Human Touch High Chair is een volledig geautomatiseerd zitmeubel in restaurantstijl met een LCD-scherm voor ontvangst en bediening, een menu in caféstijl en biedt u de mogelijkheid om bij te houden hoeveel geld u uitgeeft. De stoel is voorzien van de nieuwe Emotion 3D-technologie die het gevoel nabootst dat je echt op een persoon zit, het is eigenlijk heel verbazingwekkend.

Als u hem mooi vindt, kunt u er een bestellen voor uw eigen keuken of kantoor en een mooi uitziende stoel hebben terwijl u het wekelijkse voetverkeer voor de deur doet. U kunt er ook een kiezen voor uw gazon – tuin, dek of BBQ, maar op een volledig natuurlijke manier, zonder de noodzaak om te boren of iets te slijpen.

De prijs voor de Emotion 3D Human Touch kinderstoel zal variëren van plaats tot plaats, hoewel er altijd veel reclame voor wordt gemaakt en er een grote korting wordt gegeven. Online winkels zijn ook geweldige plaatsen om deze geweldige stoel te kopen, omdat het iets is dat in het budget past.

Ik had een geweldige lunch onlangs op het werk met een paar vrienden en een van mijn vrienden trok de Humanscale Humanscale HEPA10-D-15-lbs-Ket. stoel om precies te zijn, en liet in een opwelling zijn lunch verzorgen. Ik was verbaasd, maar nam het dankbaar aan, want de Humanscale stoel is echt zo goed als geadverteerd. Zeer comfortabel, en zeker comfortabel genoeg dat ik er met plezier urenlang in zou zitten.

Ik heb onlangs een interessante ervaring gehad met de UnuEcig-producten – ik was op zoek naar een sigaar voor de humidor van mijn broer. Ik had een paar vrienden uitgenodigd om een sigaar te roken en tot mijn verbazing vond ik de Unusels veel beter dan ik had verwacht. Degene die hij had waren medium tot donkerbruin, en degene die ik pakte waren om te beginnen donkerbruin. Ik dacht dat hij een paar goede in de bak had, dus ik liet hem zijn oudste wegdoen. Nadat hij klaar was met de sigaar gaf hij hem aan mij en legde hem gewoon in de humidor zonder van gedachten te veranderen of er iets over te vragen. Ik was onder de indruk – hij had de Ask methode van het tabbelen van een asbak gedaan, en had de sigaar in een haast weggedaan. Ik kon niet geloven dat ik zoveel geluk had gehad.

Ik zoek altijd naar producten die een statement maken, deze behoren tot de beste die ik ooit heb mogen testen. Bij het reviewen heb ik er een paar gevonden die absoluut ongelooflijk zijn, en een paar die gewoon zo slecht zijn dat ik niet kan geloven dat mensen echt geloven dat ze werken. De waarheid is dat de meeste van de beste sigarenmerken voor thuisgebruik gemaakt worden door humidors.