Marokkaans gebak

Marokkaanse Bakker Roosendaal

Heel weinig mensen weten het, maar er zit iets zoets op het antwoord van Marokkaanse taarten. Kun je raden wat het is? Een Italiaanse vriend van mij was verbaasd toen hij ons hier in Marrakech, Marokko kwam bezoeken. Hij zei dat hij niet wist dat er een bakkerij in Marrakech was die elke dag taarten maakte!

In Marokko is er zo’n traditionele baktraditie dat de eerste mensen die ooit taarten bakten, eigenlijk de uitvinders van taarten waren!

Marokko heeft zo’n rijke geschiedenis – beginnend met de Arabische erfenis, en vervolgens voortgezet door de Grieken, de Romeinen, weer de Grieken, de Turken, en de Berbers van Noord-Afrika.

De Berberbevolking van Marokko is de grootste stam in Marokko. Zij stammen af van de Afrikaanse slaven van het Moorse rijk en leven nu in op zichzelf staande townships, “dorpen” genoemd. ‘

De dorpen verschillen van stad tot stad. Zij zijn gewoonlijk gebouwd op vruchtbare grond en zijn omgeven door de zee. Van oudsher eten Marokkanen brood op basis van gist, bereid met olijven, wilde actieve stoffen, groenten en zwarte pepers.

Kracht’ maaltijden zijn traditionele maaltijden voor legertroepen. Ze bestaan uit een combinatie van vlees en groenten.

Sommige artsen suggereren dat je, voor je sterft, je misschien wel 1 op de 3 familieleden herinnert die leefden van wat je als kind aan het doen was.

De Hadith zegt dat er vrijdagen zijn in de islamitische maand Ramadan een maand van aanbidding waarin liefdadigheid en vasten worden ingehaald ten bate van God. Deze religieuze maand duurt ongeveer 13 uur en wordt onderbroken door het nuttigen van een dadel, het drinken van water en het consumeren van vlees.

In Marokko gaat de Ramadan niet alleen over vasten en liefdadigheid, maar ook over familie, vrienden, liefde, het leven, en winkelen, en plezier.

Iftar, een van de beste traditionele Marokkaanse restaurant dingen, vindt plaats in Iftar, een van de beste restaurants in Marokko. Elk restaurant afzonderlijk heeft zijn eigen bijzondere manier om dit hoofdgerecht te serveren. De traditionele ingrediƫnten zijn geroosterd vlees en groenten; maar om de beste Iftar-maaltijden te krijgen, moet u beslist een Iftar in Marokko bezoeken, en het Iftar-menu proberen dat wordt geleverd met soepen, hoofdgerechten, drankjes en een keuze uit mojito als voorgerecht.

U zult waarschijnlijk wel een aantal restaurants kunnen vinden die aan uw wensen voldoen en waar u het meest naar verlangt. Marokkaanse restaurants zijn verleden tijd. Kies uit een breed scala aan gerechten die u en uw date zullen bekoren. Haal de stress van het vinden van de juiste koppelaars weg, en breng tijd door met het genieten van lekker eten met gelijkgestemden.