Wat is groen?

Kantoor koffiemachine

Elke kantoor koffiemachine kent het belang van energiebesparing. Velen zouden zelfs een dagje gaan bumperkleven en urenlang de winkels en het internet afstruinen op zoek naar de perfecte “groene” optie. Ze willen meer dan alleen een koffiezetapparaat dat hun ochtendklusjes voor hen doet. Ze willen een winkelervaring, en manager energierepen zijn een geweldige manier om de werknemers en bezoekers het gevoel te geven dat ze echt het kantoor koffiemachine hebben verlaten.

Onlangs ontvingen wij een tip van een klant over een nieuw mogelijk bedrijfsproduct dat zij online waren tegengekomen. De tip vermeldde dat verschillende werknemers van een ooit succesvol bedrijf onlangs ontslag hadden genomen ten gunste van een groene levensstijl, waarbij ze vooral hun eigen huis kochten. De tip luidde dat de succesvolle producten van het bedrijf (design en op maat gemaakt) werden vervangen door energierepen gemaakt van plantaardige materialen die in Zuid-Amerika worden geteeld en geoogst. Een factor die de energierepen aantrekkelijk maakte was hun plantaardige karakter, niet hun smaak.

opterBody, een vertegenwoordiger van een product, e-mailde ons om dit nieuws te delen. Hij of zij complimenteerde onze website met de informatie die elders niet beschikbaar was. Zoals u waarschijnlijk weet, wordt dit product niet langer beschouwd als een van de belangrijkste producten van de “groene” beweging.

In een poging om het imago van leider in de “groene” industrie waar te maken, hebben veel bedrijven er een punt van gemaakt om een breed scala van groene producten aan te bieden, vooral de laatste tijd. Veel van deze producten zijn al genoemd in het nummer van vorig jaar, maar het artikel van dit jaar is gericht op een ander vaak verwaarloosd aspect: kleding. Groen zijn en tegelijkertijd dragen wat Hotter Than the Real Thing is? We denken dat u het met ons eens zult zijn, het lijkt ons een eremedaille!

Een artikel in het tijdschrift “Xrated” van vorig jaar ging over de poging van een nieuw modelbedrijf om zijn rivalen voor zich te winnen met een innovatieve nieuwe kledinglijn die de behoefte aan duur flessenwater, luiers, enz. goedkoop maakt.

“Het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Je moet het zweet ruiken, de c-vouw afvegen, of deChain-It plakkerig,” leest een advertentietekst geciteerd door adverteerders. “Maar het is één stap verwijderd van die manier… Way.”

Het concept is natuurlijk bekend. Door plantaardige componenten en herbruikbare verpakkingen te gebruiken, verminderen veel fabrikanten hun impact op de stortplaatsen en verkleinen zij hun koolstofvoetafdruk.

Met een beetje onderzoek zul je ontdekken dat veel modehuizen zijn begonnen met plantaardige vezels en materialen in hun collecties. Dit advies opvolgen betekent een minder plastic zakken, papieren handdoeken, enz. Om die reden raden wij u aan om informatie te zoeken die specifiek is voor de kledingindustrie.

Zo zijn er bedrijven die reclamespots op basis van c-folds maken om hun nieuwe voorjaarscollecties te promoten. Deze selecties zijn een lust voor het oog en een lust voor het spijsverteringsstelsel.

Daarentegen heeft het resultaat van diezelfde c-fold-collectie veel minder te maken met de mode-industrie en veel meer met de grafisch ontwerper die over het contract onderhandelt, een echte professional. Bovendien is een contract alleen waard wat in het contract staat. Het kan zijn dat er extra “eners” aan vast zitten die je niet nodig hebt. Etc., etc.

In die zin heb je dus een “win” wat het modepubliek betreft. De mode is echter niet de eerste bedrijfstak die hierover nadenkt.

Waterbedden kunnen tegen een stootje. Ze zijn gemaakt van een dunne stof die tegen een stootje kan. (Het probleem met waterbedden is dat het een eeuwigheid duurt voordat ze voldoende zijn opgewarmd om bruikbaar te zijn, en als je er een “bad” in neemt, kun je niet langer dan een paar minuten rechtop staan.

Daarom moet je hier op lange termijn ofwel “douchen”, ofwel een productiviteitsgeek zijn die de tijd op andere manieren kan benutten.

Maar er is een oplossing voor dit probleem die niet inhoudt dat je je geest of je lichaam aan een mindizer moet geven. Het heet “mindflex” of “mediefx.”

Voor het geval u zich afvraagt wat “mindflex” of “mediefx” zijn, het zijn nieuwe soorten geestveranderend speelgoed die speciaal gemaakt zijn voor de moderne generatie super-encers van vandaag. In tegenstelling tot de gewone trampolines en air rings, werken deze producten op een heel andere manier. In plaats van te duwen en spieren te ontwikkelen die je in de weg zitten, beweeg je gewoon je geest.

De manier waarop je denkt is belangrijk voor je succes in het leven, geloof het of niet. Er is veel onderzoek gedaan naar de technieken die gebruikt worden om de denksnelheid en de prestaties te verbeteren. Veel van deze methoden zijn ontwikkeld en gepatenteerd door bedrijven die producten aanbieden als “Denk sneller, verbeter je denkvermogen” of “Onverdeelde gedachten, verhoog de output van blauwdrukken, elimineer de behoefte om je zorgen te maken”.