Wat is het geheime recept van heerlijke

Fudge kopen

Wat maakt uw fudge uniek en waarom zou u het kopen? Wat is het geheime recept van heerlijke fudge?

Ik kan u niet zeggen wat er in fudge zit, maar ik kan u wel zeggen wat het zo onweerstaanbaar en heerlijk maakt. Wanneer we fudge maken, gebruiken we een heel speciaal proces. Vóór de komst van de koeling maakten wij gebruik van een natuurlijk wonder dat uit de diepten van de aarde kwam. Dit maakt biologische fudge heel anders dan zijn vergelijkbare verrukkelijke tegenhangers. Onze fudge is zoet en heerlijk.

Het is ook uniek omdat het een unieke textuur heeft. Wanneer je naar synthetische fudge kijkt, zou je geneigd zijn te denken dat het door de mens is gemaakt en in feite smakeloos zou zijn. Niet waar!

Elk bestanddeel van onze heerlijke, biologische fudge is in biologische timing aanwezig. Zelfs de zoetstof is biologisch en komt rechtstreeks uit de diepe aarde. U zult geen mens in onze fudge vinden. Integendeel, u vindt anorganische klei en steen. Als u reclame of verpakkingen tegenkomt waarin staat dat het product biologisch is, koop het dan niet. Biologische fudge is dodelijk voor de huis- en tuineconomie. Het blijft dodelijk groeien.

Aangezien veel mensen zich niet bewust zijn van de ecologisch destructieve en tumorvermeerderende effecten van door de mens gemaakt voedsel en praktijken, blijven zij blindelings trouw aan dit soort voedsel. vaak door de mens gemaakt voedsel consumeren en vervolgens op jonge leeftijd verschillende vormen van kanker ontwikkelen.

Slechts één experiment waarbij de mens gebraden kip van een menu eet, is meer dan 3 maal dodelijker voor het DNA dan voor de menselijke cellen. DNA reparatie is constant in beweging omdat er veranderingen optreden zodra de haan zijn eieren legt. Dit komt omdat het ei op vet wordt gelegd, wat een van de hoogste verbrandingsfactoren voor het lichaam is.

Dit vet is niet zomaar een vet. Dit zijn de verzadigde vetten die voorkomen in dierlijke vetten zoals boter en reuzel. Dit is het enige vet dat je LDL-cholesterol kan doen stijgen en een enorm effect heeft op je cholesterolgehalte. 10% van dit vet op je hamburger doen en een hamburger smoren met kaas is het recept voor een ramp.

Bijen zijn zeer nuttig voor ons. Ze bestuiven de wereld. Ze bestaan voor ongeveer 80% uit werkbijen. Ze zorgen meestal voor de voedselvoorziening. Net als bijen hebben ze bijzondere eigenschappen die hen in staat stellen radioactief te zijn. De bijeneiwitten in voedsel als ijs zijn essentieel voor de overleving van de bij. Boter in combinatie met honing is een belangrijke voedselbron.

Cafeïne wordt beschouwd als een natuurlijk voorkomend voedingsmiddel. 3 koppen thee of koffie wordt beschouwd als een dosis cafeïne. 1 ½ ons melk wordt door mensen het meest ingenomen op een dag. De koninklijke families, staatshoofden en regeringsleiders, waaronder de dochter van de president van de Verenigde Staten, hebben het gebruik van cafeïne veroordeeld. Toch vinden deze uiterst verslavende en gevaarlijke drugs hun weg naar onze huizen en worden ze met alarmerende frequentie gemaakt en geconsumeerd.

Drugs als cocaïne en crack zijn in bijna alle culturen over de hele wereld aangetroffen, ook al zijn ze veel minder schadelijk dan alcohol of andere drugs. Cafeïne wordt zelfs beschouwd als de belangrijkste oorzaak van slapeloosheid, zo gevaarlijk dat het de slaaptijd verdubbelde van mensen die er te veel van consumeerden. En onlangs werd bekend dat crack- en poedercocaïne ook de slaapduur van cavia’s verdubbelden.

De meest Wade effecten van drugs zijn over het algemeen dingen als paniekaanvallen, gevolgd door slaperigheid. Vroeger dacht men dat drugs als cocaïne en crack niet echt verslavend waren, omdat de verwante drugs gerookt of gewoon gesnoven werden. Maar toen kondigde de regering aan dat ze boetes zou opleggen aan wie dan ook die de regels overtreedt. Dit heeft tot gevolg dat drugs meer of minder verhandelbaar worden en dat de straatproducenten nu andere handel moeten zoeken. Dit is slecht voor de boeren, de arbeiders en de gezondheidswerkers. Ons land is naar de honden en varkens gegaan om in de behoeften van onze natie te voorzien. Wel, nu is onze voedselvoorziening in gevaar. Onze gezondheid en vitaliteit is in gevaar. Onthoud, elke groep mensen in de samenleving heeft een rol in de voedselvoorziening. U denkt misschien niet aan uzelf in de categorie “Overleven”, maar u zult wel een rol moeten spelen in de toekomstige voedselvoorziening. Overleven is namelijk meer dan je voorbereiden op oorlog, het is je voorbereiden op een mogelijk tekort aan voedsel.

Om een veilige en overvloedige voedselvoorziening te hebben ter voorbereiding op een mogelijk voedseltekort is het van vitaal belang dat u nadenkt over uw rol als consument. Word een geïnformeerde consument en informeer uzelf over uw voedselvoorziening.

Als u tegen elke vorm van landbouw bent, neem dan stelling om gehoord te worden, want uw gezondheid en die van uw gezin staat op het spel. Toestaan dat andere mensen regels maken over jou, je land en de aarde is naar de hel gaan.

1. Elk ding heeft de mogelijkheid om vooruit te komen. Denk er eens over na.