Wat is interieurontwerp?

Interieur, Ontwerp, 3D, Thuis

Het antwoord is, denk ik, interieurontwerp. De horeca opereert in een klimaat van onzekerheid, concurrentie en technologie. Er is altijd de angst voor inkrimping, en er is altijd de angst voor technologie om het toe te passen. Maar wat je niet veel besproken hoort is interieurdesign. Je hoort klachten over leidingwerk, tegels, badkamers, verlichting, meubels, schaalvoordelen, enzovoort.

In het geval van voedsel- en drankbedrijven hoor je ook klachten over de prijs van ingrediënten of zelfs over de manier waarop drankontwerp wordt toegepast. In deze situaties koopt u normaal gesproken bederfelijke ingrediënten tegen de marktprijs of u koopt ze om het land te besmetten om dichter bij de echte versheid van de ingrediënten te produceren.

Deze discussie gaat niet over de foodier kant van gastvrijheid. Het gaat erom hoe u uw bedrijf aantrekkelijker kunt maken voor kopers. Dat betekent dat u een veiligheidsvoorraad aanhoudt van al uw ingrediënten; dit niveau van zowel bekendheid als prijs is zo belangrijk dat het goede, succesvolle horecabedrijven onderscheidt van even goede bedrijven die het minst succesvol zijn in hun branche.

Laten we het verschil in deze bedrijven bespreken.

Goede en succesvolle horecabedrijven hebben allemaal voedsel als een belangrijk onderdeel van het bedrijf; hun restaurant, hun hotel, hun snel geconditioneerde voorraadkast, hun bakkerijen, hun cateraars en mogelijk hun magnetrons. Goede, succesvolle horecabedrijven hebben een goed gevoel voor fooddesign en een bedrijf dat werkt volgens een degelijke gemeentelijke en gemeentelijke gezondheidscode.

Hier zijn enkele discussies over voedselontwerp en de relatie ervan met de gezondheid van de organisatie.

Ik spreek al meer dan twintig jaar in het openbaar op hogescholen in de omgeving, en als ik een lezing geef over het gebruik van voedsel in design, krijg ik altijd veel vragen.

Het is bijna altijd zo'n: "Als ik dat met eten deed, hoef ik dan niet alles weg te geven, moet ik deze componenten niet in zo'n grote hoeveelheid kopen dat ik dit niet in- huis, moet ik niet zulke dure en rigide apparatuur vinden die die attributen niet heeft, of moet ik deze componenten en marketingmiddelen niet vinden als commerciële voorbereidingsruimten, en waar zal ik een veilige voorraad krijgen? "

De beperkingen zijn voor de producent. De producent heeft grote voordelen met voeding. Er zijn veel voordelen, er zijn veel kosten, en een van de redenen is dat het voedingsadditief zo ​​goed is. Er zijn andere feiten, maar het is zeker voordeliger voor de producent om een ​​voedingsproduct te hebben – voedsel in het schap met een goede smaak, en dat is nodig om stikstof te behouden voor growthelendUS. (nummering van essentiële elementen die hun houdbaarheid beïnvloeden.)

Ik raad het gebruik van kunstmatige of chemische producten niet aan. Beschrijving – Dit is oké, en soms heeft de ontwerper een bepaald concept dat vereist dat een product een chemische samenstelling van een specifieke chemische aard heeft. Meestal heeft het echter te maken met wat we nodig hebben om te worden gecertificeerd om een ​​1200-uurs vergelijken te zijn met twee 2's die in laboratoria zijn gekweekt.

681-riddenFinding a MacBook on a shelf with hole-punched dates, or by a chip marked IN and out effectively linking two plants making silage which in this case totally depends on moisture-resistant methodologies is not something I could accomplish with any amount of consistency over time. I'm not proficient in this area, but I've done this for years.

Lack of moisture means drying products up, and, to do this, chemical processing must occur.That means water needs to be in the product to allow the chemical process.

Natural moisture is an important principle in maintaining good taste. A lot of corporate food processing is extremely big in artificial drying, and it's probably highly effective, but it causes really poor naturally occurring moisture content and leaves tastes all over the meal.

Voedsel en de natuur verschillen ook in schaal. We moeten een goede smaak hebben voor een maaltijd, en natuurlijke omstandigheden spelen een veel kleinere rol.

En het grote probleem is consistentie. Hoe houd je inconsistente voedzame, niet-d Ducks in het ene product en een veeleisende aanpassing in een ander product van dezelfde fabrikant?

Er is een manier, maar het is zo duur om het te doen, dat ik het niet kan aanbevelen. Het is bedrieglijk moeilijk uit te voeren, maar erg duur als je alle moeite doet.

Maar sommige mensen doen het.