Antique Tea Set

stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met year of the tiger pendant - gouden kat

Het is een prachtig verouderd metaal. Het aroma van de thee zit in elke bus. De jerrycans zelf zijn mooi met een ontwerp dat lijkt op een theepot.

Ik heb dit gekocht voor mijn oma die op bezoek komt. Ze is een antiekliefhebber en ze heeft bepaalde verwachtingen van het antiek dat ze wil ontvangen. Ik besloot thee voor haar te kopen. Hoewel ik haar iets anders wilde geven. Ik wilde haar niet teleurstellen. Ik vind het heerlijk om tijd met mijn oma door te brengen, maar ik voelde me slecht om bij haar weg te zijn. Het antieke theeservies zou een perfect cadeau zijn geweest.

In het begin was ik sceptisch over het aanbieden van een antieke theeset aan haar, maar ik was bereid om het te proberen. Ik dacht dat het een leuk cadeau zou zijn om haar dag te maken. Ze is wat ouder maar zit nog steeds graag bij de open haard en drinkt graag een drankje.

Toen ik de doos opende, rook ik al de geur van de thee erin. Het was een lekkere donkere geur, bijna als een houtsoort geur. Toen ik de kist ijsde, kon ik de koelte van de houten kist al ruiken. De bussen zelf bevriezen gemakkelijk.

Het gebruik van een theepot die al lang in de koppenwarmer heeft gestaan ​​is een beetje overkill. Maar deze heeft echt een elegante aantrekkingskracht. Zowel de binnen- als buitendecoraties zien er intenser uit. Het is bijna alsof je een nieuw antiek tapijt of kunstwerk koopt.

Wat buitengewoon indrukwekkend is aan het antieke theeservies is het scharniermechanisme dat nog steeds volledig functioneel is. Ik zou denken dat een oude theepot in uitstekende staat zou zijn, maar ik was zeer aangenaam verrast.

Er zijn ook verschillende beitsen en afwerkingen die beschikbaar zijn, zodat u deze set naar wens kunt aanpassen. Er is de populaire donkergroene die er behoorlijk stijlvol uitziet. Je kunt ook de witte kiezen die er modern en stijlvol uitziet. Alle materialen zijn vaatwasmachinebestendig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het schoonmaken.

Er zijn verschillende soorten theepotten zoals de Jiant Teapot die donker van kleur is. De Tetsubin is licht van kleur. De gevulde zijn normaal gesproken wit. Maar je kunt ook kiezen voor de vollere exemplaren die in verschillende dessins zijn geschilderd. De meeste hiervan hebben hun karakteristieke handvatten. Maar je hebt ook de lege zonder handvatten die veel goedkoper zijn.

Wat deze theepot vooral laat schitteren, is het prachtige traditionele kunstwerk dat je op de houten behuizing aantreft. Het is een mooi gebaar om te zien dat ze deze antieke theepot hebben beschermd.

Het bijzondere aan deze theepot is de klassieke stijl die gegarandeerd verkoopt. Gezien de kwaliteit van het vakmanschap is deze theepot een goede verkoper. Maar het is eerlijk om te zeggen dat het de theepotten zelf zijn die het verkopen.