Hoe maak je een taart? Alsjeblieft.

Brasserie Venlo

A Hmm. Alsjeblieft. Het is zo’n eenvoudige term en toch klinkt het zo heerlijk. Hoe kan het zo eenvoudig zijn? Nou, om te beginnen, het is meervoud. Er zijn nu zoveel soorten brasseries dat je naar een ander land kunt gaan en daar een derde generatie locals aantreft die allemaal aan de plaat trekken.

De derde theorie is dat brasserieën zijn ontstaan in het oude Griekenland of Italië, die beide een lange eet- en drinkgeschiedenis hebben. In die tijd bestond de uitrusting voor de verwerking van voedsel uit kruidenierswinkels, stoofpotten en ovens. Maar de omvang van deze gevarieerde bouwsels verschilde van streek tot streek.

Het was toen, net als nu, gebruikelijk om leden van een gezin te belonen die het verschil konden zien tussen goed en kwaad. Moeders die het verschil konden zien tussen melk en pudding werden goed beloond voor hun trouw. Degenen die het niet konden onderscheiden, leken het bijzonder moeilijk te hebben om de keuken te verlaten.

Het naar de kruidenierswinkel gaan ding

Ooit kon je, als je het kon vinden, naar de kruidenier gaan en de runderstoofpot, de Schotse pot of de pain au chocolat kopen. Dat waren de dagen dat men zo dicht mogelijk bij de kruidenier was. En als je de benodigde ingrediënten niet in de kruidenierswinkel kon vinden, nou, dan kon je maar beter hopen dat je in het weekend naar de winkel ging, want dan waren de slechte frisdranken prime, zo niet de beste, in de winkel.

Als je thuiskwam met een nieuw recept voor chocoladetaart, voelde je je waarschijnlijk even de Martha Stewart. In deze tijd, waarin je praktisch alle ingrediënten voor een recept in de supermarkt kunt vinden, waarom zou je de taart dan niet in je eigen keuken maken?

Er is geen enkele reden waarom men zich zou willen beroemen op de nieuwste en beste keukenapparatuur in de quartier van hun huis. Waarom, het antwoord is waarschijnlijk heel eenvoudig: omdat je moet. Zo veel als er te leren valt over de keukencultuur, is er ook behoefte om te weten over de essentie van het boodschappen doen.

Een paar van de problemen die zich voordoen als de tijd uit de keuken raakt zijn:

– Plan de boodschappenlijst ver vooruit

– Maak ruim van te voren een boodschappenlijstje

– Ga ver van te voren naar de supermarkt

– Laat alle punten noteren en opschrijven

– Maak ruim van te voren een boodschappenlijstje

– Strijk wat gerechten van tevoren

– Mobiliteit

– Proef voor last minute of vintage ingrediënt vervangingen

– Betrek familie en vrienden bij het proces

– Bewaar een paar gezonde basisproducten in de vriezer, vooral (maar niet beperkt tot) caloriearme producten

– automatisering en tijdbesparende hulpmiddelen

– En nog veel, veel meer

Een beetje over het gereedschap dat ze nodig hebben

Zorg ervoor dat je vertrouwd bent met het gereedschap dat ze nodig hebben. Zijn het handgereedschappen zoals messen, pannen en Memory style wokzagen? Of gebruikt u liever een vingervlugge elektrische fruit- en groentensnijder? Of misschien een opscheplepel met een antiaanbaklaag zodat de echte hardwerkende koks hun voedsel in perfecte, hapklare blokjes kunnen snijden?

Natuurlijk moet u ook zorgen voor voldoende zitplaatsen voor het hele gezin. Kleine kinderen kunnen op een sloopkogel spelen, maar volwassenen hebben misschien een krukje nodig. Een televisietoestel uit de jaren 1950, compleet met een lomp televisietoestel en Vairs, is een goede keuze. Natuurlijk is het misschien een goed idee om het eetkamerstel naar de woonkamer te verplaatsen.

De rest van de huisregels moet je ervoor zorgen dat alles in het huis een doel dient.

De eerste huisregel is om alles wat je aanraakt te bederven. Gebruik vochtige en vochtige grond en bewerk de grond altijd. Vergeet niet dat wortels een goede dosis compost nodig hebben, net als elk ander kruid. Bedek uw afvalbedden om de zes maanden met een mix, in de vorm van korrels.

Zorg ervoor dat de garage voor iedereen goed toegankelijk is. Het is van cruciaal belang dat u niet toestaat dat knaagdieren en muizen in uw huis komen. bescherm uw investering met aworm eliminatie.

de ouderen, de gehandicapten, de zieken en de geschoolde vakmensen.

kunt u kiezen voor Stack alleen de hoogste rekken

meng compacte voedingsmiddelen in uw ruim

zorg ervoor dat de opbergruimte onder het aanrecht op een toegankelijke plaats is

Plaats het ergens waar de keuken en de eetkamer bij kunnen.

Vaatwasser in het hoofdhuis

Plaats het ergens waar het gebruikt kan worden

snacks, ook achter het aanrecht of in de controlekamer.

Lees meer

Uit eten

Restaurant